Skip to content Skip to footer

Heeft u last van uw nek of schouders? Bent u toe aan echte ontspanning? Amilda is uw massage salon in Den Haag. We bieden u een luxe wellnesservaring in wat wij onze wellness boutique noemen. Of u nu geniet van een ontspannende massage, last heeft van spierspanningen, of onze deep tissue massage nodig heeft, wij hebben de perfecte optie voor u. Wij bieden ook duo massages aan. Perfect voor als u samen met iemand anders wilt ontspannen. Bent u zwanger? Onze zwangerschapsmassage is speciaal ontworpen voor uw totale gemak en ontspanning.

Voor de beste massage ervaring in Den Haag, is Amilda de aangewezen plek.

0-relaxing-horiontal

Ontspannende Massage

express 30 min € 45,00
regular 50 min € 69,00
extended 80 min € 99,00
double 110 min € 139,00

Bereid u voor op totale ontspanning. Onze toptherapeuten doen wonderen met hun handen, ze laten stress verdwijnen en verjongen lichaam en geest. Verlaat onze spa verfrist en klaar voor de wereld.

Druk:
– Zacht tot Medium

0-deep-tissue-small

Deep tissue Massage

express 30 min € 49,00
regular
50 min € 75,00
extended
80 min € 109,00
double
110 min €149,00

Wilt u graag die nare spierspanningen verminderen? Ervaar onze premium Deep tissue massage. Onze hoogopgeleide therapeuten kennen precies de juiste drukpunten om die knopen los te maken en uw comfort en flexibiliteit te verhogen.

Druk:
Stevig
Een combinatie van langzame en snelle slagen om diepe spierlagen te bereiken

0-aroma-therapy-small

Aromatherapie
Behandeling

regular 60 min € 79,00
incl express facial
90 min € 119,00

Na een snelle stemmingsevaluatie kiezen we de essentiële olie die bij u past. De massage die volgt is een heerlijke reis van geur en ontspanning die u stressvrij en energiek achter zal laten.

Druk:
– Zacht tot Medium

masage-treatment-couples

Duo massage

regular 50 min € 139,00
extended
80 min € 199,00
double
110 min € 279,00
add-on € 6 / 9 / 12 per persoon

Deel het geschenk van ontspanning met een speciaal iemand in onze luxe koppelsuite. Onze therapeuten zorgen voor de perfecte sfeer waarin u beiden heerlijk, gesynchroniseerd kunt genieten.

Jullie ontvangen tegelijkertijd een heerlijke behandeling van je eigen therapeut in de gedeelde privé kamer op twee afzonderlijke bedden.

– De vermelde tarieven gelden voor onze ontspanningsmassage, waarbij een zachte tot medium druk wordt gebruikt.
– Mocht u een stevigere aanraking wensen (medium tot stevige druk), geldt er een extra kost vanaf €6 per persoon, afhankelijk van de duur van uw behandeling.
– Gelieve uw therapeut te informeren over uw voorkeursdrukniveau of vraag om meer informatie bij aankomst.

massage-zwanger

Zwangerschapsmassage

regular 50 min € 75,00
extended 80 min € 109,00

Ontspanning tijdens de zwangerschap? Onze op maat ontworpen massage biedt aanstaande moeders een oase van comfort en verlichting. Onze gespecialiseerde technieken zijn gericht op uw unieke behoeften en ondersteunen het welzijn van u en uw baby.