Skip to content Skip to footer

Heeft u last van uw nek of schouders? Bent u toe aan echte ontspanning? Amilda is uw massage salon in Den Haag. We bieden u een luxe wellnesservaring in wat wij onze wellness boutique noemen. Of u nu geniet van een ontspannende massage, last heeft van spierspanningen, of onze deep tissue massage nodig heeft, wij hebben de perfecte optie voor u. Wij bieden ook duo massages aan. Perfect voor als u samen met iemand anders wilt ontspannen. Bent u zwanger? Onze zwangerschapsmassage is speciaal ontworpen voor uw totale gemak en ontspanning.

Voor de beste massage ervaring in Den Haag, is Amilda de aangewezen plek.

U krijgt de gelegenheid om uw behandelingsdoelen en huidige zorgen te delen met uw therapeut.

0-relaxing-horiontal

Ontspannende Massage

express 30 min € 45,00
regular 50 min € 69,00
extended 80 min € 99,00
double 110 min € 139,00

Bereid u voor op totale ontspanning. Onze toptherapeuten doen wonderen met hun handen, ze laten stress verdwijnen en verjongen lichaam en geest. Verlaat onze spa verfrist en klaar voor de wereld.

Druk:
• Zacht tot Medium

0-deep-tissue-small

Deep tissue Massage

express 30 min € 49,00
regular
50 min € 75,00
extended
80 min € 109,00
double
110 min €149,00

Wilt u graag die nare spierspanningen verminderen? Ervaar onze premium Deep tissue massage. Onze hoogopgeleide therapeuten kennen precies de juiste drukpunten om die knopen los te maken en uw comfort en flexibiliteit te verhogen.

Druk:
Stevig
 Een combinatie van langzame en snelle slagen om diepe spierlagen te bereiken

0-aroma-therapy-small

Aromatherapie
Behandeling

regular 60 min € 79,00
incl express facial
90 min € 119,00

Na een snelle stemmingsevaluatie kiezen we de essentiële olie die bij u past. De massage die volgt is een heerlijke reis van geur en ontspanning die u stressvrij en energiek achter zal laten.

*Als u geïnteresseerd bent in het ervaren van deze behandeling met een metgezel in dezelfde kamer als een duo-behandeling, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen om dit voor u te regelen.

Druk:
Zacht tot Medium

masage-treatment-couples

Duo massage

regular 50 min vanaf € 139,00
extended
80 min vanaf € 199,00
double
110 min vanaf € 279,00

add-on (medium tot stevige druk) € 10 per persoon

Deel het geschenk van ontspanning met een speciaal iemand in onze luxe koppelsuite. Onze therapeuten zorgen voor de perfecte sfeer waarin u beiden heerlijk, gesynchroniseerd kunt genieten.

Jullie ontvangen tegelijkertijd een heerlijke behandeling van je eigen therapeut in de gedeelde privé kamer op twee afzonderlijke bedden.

De vermelde tarieven gelden voor onze ontspanningsmassage, waarbij een zachte tot medium druk wordt gebruikt.
Mocht u een stevigere aanraking wensen (medium tot stevige druk), dan geldt een extra toeslag van €10 per persoon.
Gelieve uw therapeut te informeren over uw voorkeursdrukniveau of vraag om meer informatie bij aankomst. 
Laat ons vooraf weten wat je voorkeuren zijn! Dit kan gemakkelijk in het veld ‘opmerkingen’ bij het maken van je boeking, of deel het gewenste drukniveau direct met je therapeut. Aarzel niet om bij aankomst nog extra informatie te vragen.
Bij ons is het mogelijk om verschillende behandelingen te combineren naar jullie wensen. Stel, een van jullie is zwanger en de ander heeft zin in een diepteweefselmassage, kies dan gewoon de gewenste tijd voor jullie duo-massage en vermeld jullie voorkeuren in het ‘opmerkingen’ veld bij het afrekenen. Wij zorgen er dan voor dat de behandelingen én prijzen perfect afgestemd zijn voor een persoonlijke ervaring.

massage-zwanger

Zwangerschapsmassage

regular 50 min € 75,00
extended 80 min € 109,00

Ontspanning tijdens de zwangerschap? Onze op maat ontworpen massage biedt aanstaande moeders een oase van comfort en verlichting. Onze gespecialiseerde technieken zijn gericht op uw unieke behoeften en ondersteunen het welzijn van u en uw baby.

Let op: Gelieve geen massages te ontvangen tijdens het 1e Trimester van uw zwangerschap.
Voordat u nieuwe zwangerschapsgerelateerde behandelingen probeert, is het cruciaal om met uw arts of verloskundige te spreken om ervoor te zorgen dat massage geschikt is voor u en uw lichaam. Uw zorgverlener is uw beste bron van begeleiding en ondersteuning voor zowel u als uw baby. Zwangerschapsmassages worden niet aanbevolen voor mensen die lijden aan een lage bloeddruk.

Als u zich in de vroege stadia van de zwangerschap bevindt en toch geïnteresseerd bent in een behandeling, overweeg dan onze gezichtsbehandelingen te bekijken. Deze omvatten een zachte gezichtsmassage die u ultieme ontspanning biedt.